Csapatépítő túrák a Fertő-tájon és a Soproni-hegységben

Ahhoz, hogy a XXI. század elvárásainak egy jól működő cég, vállalat meg tudjon felelni a napról napra változó kihívásokkal együtt, ahhoz egy kreatív, összedolgozó, egymást jól ismerő, kitartó csapatra van szükség.

Amennyiben munkatársait, alkalmazottait megszeretné jobban ismerni, esetleg még jobb kapcsolatot szeretne kiépíteni velük vagy csupán megszeretné jutalmazni őket úgy, hogy közben mindenki hasznára váljon a kikapcsolódás, akkor ajánljuk szíves figyelmükbe csapatépítő programjainkat.

 

 

 

Éjszakai borkaland túra

 

Az alkonyatkor induló túra az éjszakai erdőről, és annak „lakóiról”, jó soproni borokról és természetesen a jókedvről szól.

 

A Borkaland túra során a Soproni-hegységben egy 5 km-es gyalogtúrát teszünk változatos terepen, miközben minél többet igyekszünk megmutatni annak természeti értékeiből, szépségeiből egy nem szokványos szemszögből, hiszen mindezt éjszaka tesszük.

 

A túrának 6 állomása van, ahol GPS segítségével megtalálhatják, a már előzőleg elrejtett soproni borokat. Sikeres megtalálás esetén a borokat természetesen prezentáljuk és megkóstolhatják. Az egyes állomásokon elrejtett boroknál a kóstolási sorrendet sem hagyjuk figyelmen kívül.

Az állomások közötti szakaszokon pedig az éjszakai erdő élővilágából minél többet igyekszünk bemutatni, miközben erdei gyümölcsöket, zöldségeket kóstolhatnak, kelta emlékekkel találkozhatnak és friss forrásvízzel is olthatják szomjukat. tovább>>

 

 

 

CSAPATÉPÍTŐ KENUTÚRA A FERTŐ TÓ NÁDASÁBAN

 

A program során 4 fős csapatok „versengnek” egymással 4 személyes kenukban.


A túra első része tulajdonképpen élőhely-bemutatás, mely során a túrázók megismerhetik Közép-Európa legnagyobb nádas élőhelyét, annak különleges élővilágát. Azért, hogy ne csak kényelmesen kenuzgassunk és hallgassuk a szakvezetőt, beszálláskor mindenki kap egy tojást, melyet a túra végén épségben kell visszaszolgáltatni. Ez a látszólag könnyűnek tűnő feladat nem mindig könnyen kivitelezhető egy mozgó kenuban, miközben evezünk is.

 

A szakvezetés után, egy a nádas közé ékelődő hangulatos kis belső tóban, megkezdődik a „récevadászat”. Itt műanyag, de az igazi récékhez megszólalásig hasonló kacsákat kell keresni a részvevőknek egy erre a célra készített térkép segítségével. Vannak nehezebben megtalálható és könnyebben felkutatható récék. A nehezen megtalálhatók nagyobb pontszámot érnek, míg a könnyebben megtalálhatók kevesebbet. Minden csapat maga dönti el, hogy több egyszerűbben fellelhető récét keres meg vagy egy magasabb pontot érőt, de nehezebben megtalálhatót. A végén aztán kiderül, hogy melyik volt a „nyerő” stratégia.

 

Miután partot érünk még egy tesztet is ki kell tölteniük a résztvevőknek, mely a szakvezetés közben elhangzottakból áll. Az összes feladaton szerzett pontszámokat adjuk össze, mely alapján kihirdetjük a győzteseket.

 

 

A fenti csapatépítő programokon kívül ajánljuk figyelmünkben a rekreációra is alkalmas aktív túráinkat és ökotúráinkat, melyekről a fenti „túrák” menüpont alatt tájékozódhatnak.

 


Minden programot az adott cég, baráti társaság igényeihez és kéréseihez igazítunk, tehát a konkrét programokhoz minden esetben előzetes egyeztetés szükséges.További információ és árajánlat kérése:

 

Natura ÖKOTÚRÁK Kft.
9400 Sopron, Várkerület 24.

 

tel.: +36-30-9866-488

 

e-mail: na-tura@na-tura.hu

 

web.: www.na-tura.hu
www.facebook.com/okoturak

impresszum