ÉJSZAKAI BORKALAND TÚRA A SOPRONI-HEGYSÉGBENAz alkonyatkor induló túra az éjszakai erdőről, és annak „lakóiról”, jó soproni borokról
és természetesen a jókedvről szól.
  

A borkaland túra során a Soproni-hegységben egy 5 km-es gyalogtúrát teszünk változatos terepen, miközben minél többet igyekszünk megmutatni annak természeti értékeiből, szépségeiből egy nem szokványos szemszögből, hiszen mindezt éjszaka tesszük. 

A túrának 6 állomása van, ahol GPS koordináták segítségével megtalálhatják, a már előzőleg elrejtett soproni borokat. Sikeres megtalálás esetén a borokat természetesen prezentáljuk és megkóstolhatják azokat. Az egyes állomásokon elrejtett boroknál természetesen a kóstolási sorrendet sem hagyjuk figyelmen kívül.

Az állomások közötti szakaszokon pedig az éjszakai erdő élővilágából minél többet igyekszünk bemutatni, miközben erdei gyümölcsöket, zöldségeket kóstolhatnak, kelta emlékekkel találkozhatnak és friss forrásvízzel is olthatják szomjukat. 

A túra részvételi díja 13.500,- Ft/fő, mely tartalmazza a túravezetést, minden részvevőnek pohárhasználatot, pohártartóval együtt, 6 féle palackos soproni bor kóstolását.

A túrát minimum 10 főtől indítjuk, a maximális létszám 25 fő.
(A túrán csak 18 éven felüliek vehetnek részt).  

Amit érdemes hozni: 

Túrázásra alkalmas zárt öltözet, kényelmes túrázásra alkalmas cipő (bakancs javasolt), esőkabát, egy kulacs, amibe a forrásvizet tölthetik, elemlámpa.


Előzetes egyeztetéssel bármikor, min. 10 főtől.

  További információ és jelentkezés:

Natura VINOTÉKA
9400 Sopron, Várkerület 24.

tel.: 06-30-9866-488
e-mail: na-tura@na-tura.hu

web: www.soproni-bor.hu
www.sopronivinoteka.hu

impresszum