NA-TÚRA ÖKOTÚRÁK (Magunkról)

Vállalkozásunk azzal a céllal jött létre, hogy a gyerekek környezeti tudatformálását, a természeti nevelését és a természetben való felüdülést elősegítse.

Évente több ezer gyereknek mutatjuk be, a ma már Világörökségként jegyzett Fertő-táj (beleértve a Fertő-Hanság és az ausztriai Neusiedler See-Seewinkel Nemzeti Parkot is) és Sopron környékének természeti értékeit, szépségeit. 

A gyerekek élménybeszámolói és egyéb fórumok alapján, egyre több családhoz jutott el ökotúráink híre, melynek hatására egyre nagyobb érdeklődés mutatkozik a családok és baráti társaságok részéről. Egyre többen kíváncsiak évente akár többször is az itteni élővilágra, hisz az mindig más és más arcát mutatja. Aki már részt vett túráinkon, az remélhetőleg kellemes élményeket idézhet fel honlapunk alapján, a többieknek pedig reméljük sikerül felkelteni érdeklődését.

Felhívjuk figyelmét arra, hogy túráink lebonyolításánál legfontosabbnak tartjuk a természet megóvását és zavartalanságát, hisz alapmottónk az, hogy a természetet minél többen megismerjék úgy, hogy az a legkisebb mértékben se károsodjon.

Aki tehát arra számít, hogy ökotúráink során fokozottan védett, nem látogatható területekre vagy például fészkelő telepekre fog eljutni, azt ki kell hogy ábrándítsuk, hiszen ez cégünk elveivel merőben különbözne. Aki viszont úgy szeretné megismerni a természetet, hogy azt ne károsítsa és ne zavarja, az bátran keresgélhet honlapunkon, hiszen ezt vezetőink és technikai felszereltségünk maximálisan lehetővé teszik.

Elérhetőségeink:


Natura ÖKOTÚRÁK Kft.

9400 Sopron, Várkerület 24.
Cg.08-09-021511
Adószám: 23270620-2-08


Mobil: +36/30-9866-488
e-mail: na-tura@na-tura.hu

Web: http://www.na-tura.hu
www.hajnalimadarles.hu

www.soproniszallas.hu

www.sopronitabor.hu

http://www.facebook.com/okoturak


Ügyvezető: Molnár Balázs

 

Jó böngészést kívánunk mindenkinek és reméljük minél hamarabb vendégeink között üdvözölhetjük!

A www.na-tura.hu honlapon szereplő fotókat, hangfelvételeket és tartalmat szerzői jogok védik. Ezek bárminemű felhasználása, másolása, közlése TILOS és törvénybe ütközik.

A jogtalan felhasználás esetén a szükséges eljárásokat kénytelenek vagyunk elindítani.

impresszum