Hajnali madárles

2023. márciustól


A fenti időponton kívül bármilyen nap indítjuk érdeklődéstől függően. tovább >>
A Fertő tó hatalmas nádasa, a tó környéki kaszálók, legelők és szikes tavak páratlanul gazdag madárvilágnak adnak otthont.
  
Ezen túráink során olyan madarakat mutatunk be és hozunk közel az érdeklődőknek, melyeket eddig talán természetfilmekről sem ismertek.
Külföldi turistáknak pedig olyanokat is, melyeket hazájukban nem figyelhetnek meg.

  


Szakvezetőink és professzionális teleszkópjaink segítségével egy olyan csodálatos világgal ismerkedhetnek meg, melynél a kevésbé érdeklődőknek is felébredhet kíváncsisága.


 


Túráinkat leggyakrabban a Fertő-Hanság Nemzeti Park élőhely-rekonstrukciós területein, valamint az ausztriai Neusiedler See-Seewinkel Nemzeti Park szikes tavainál bonyolítjuk le.

A túrák kora hajnali órákban indulnak, mindig az adott napfelkeltéhez igazítva, előzetes egyeztetés alapján, melyek saját autóval, bérelt autóbusszal vagy kis busszal, valamint kerékpárral is lebonyolíthatók.


Akik nem szeretnek korán kelni, viszont szeretnek kerékpározni, azoknak egy egész napos madármegfigyeléssel egybekötött túrát is szervezünk. Itt a ausztriai Neusiedler See-Seewinkel Nemzeti Park csodálatos szikes tavait kerekezzük körbe, miközben madármegfigyelésre is lesz lehetőség. Ezen a túrán Mörbish-től komppal megyünk át Illmitz-ig.

 Nagy kócsagok és kanalas gémek (Egretta alba, Platalea leucorodia), Fotó: Antli István Gyurgyalag


Hajnali madármegfigyelő túrák a Fertő-Hanság Nemzeti Park
élőhely-rekonstrukciós területein:

ÁRAK:

Egyéni 7 - 10 fő között

3900 Ft/fő (kb. 3 órás)

Minimális programdíj:

39.000 Ft (kb. 3 órás)

 

 

A "minimális programdíjat" abban az esetben számoljuk, ha nem jön össze a túra indulásához szükséges minimális létszám. Természetesen ezt nem kötelező vállalni.

További információ és jelentkezés:

Natura ÖKOTÚRÁK Kft.
9400 Sopron, Várkerület 24.

Tel.: +36-30-9866-488
e-mail: na-tura@na-tura.hu

www.hajnalimadarles.hu

 

 

 

 

impresszum