Éjszakai borkaland túra

Az alkonyatkor induló túra az éjszakai erdőről, és annak „lakóiról”, jó soproni borokról és természetesen a jókedvről szól.


A borkaland túra során a Soproni-hegységben egy 5 km-es gyalogtúrát teszünk változatos terepen, miközben minél többet igyekszünk megmutatni annak természeti értékeiből, szépségeiből egy nem szokványos szemszögből, hiszen mindezt éjszaka tesszük.

A túrának 6 állomása van, ahol GPS pontok segítségével megtalálhatják, a már előzőleg elrejtett soproni borokat. Sikeres megtalálás esetén a borokat természetesen prezentáljuk és megkóstolhatják azokat. Az egyes állomásokon elrejtett boroknál természetesen a kóstolási sorrendet sem hagyjuk figyelmen kívül.

Az állomások közötti szakaszokon pedig az éjszakai erdő élővilágából minél többet igyekszünk bemutatni, miközben erdei gyümölcsöket, zöldségeket kóstolhatnak (évszaktól függően), kelta emlékekkel találkozhatnak és friss forrásvízzel is olthatják szomjukat.

A túra részvételi díja 11.500,- Ft/fő, mely tartalmazza a túravezetést, minden részvevőnek egy-egy kóstoló poharat, pohártartóval együtt, 6 féle palackos soproni bor kóstolását, transzfert Sopronból a helyszínig és vissza is.

A túrát minimum 10 főtől indítjuk, a maximális létszám 25 fő.
(A túrán csak 18 éven felüliek vehetnek részt).

Amit érdemes hozni:

Túrázásra alkalmas zárt öltözet, kényelmes túrázásra alkalmas cipő (bakancs javasolt), esőkabát, egy kulacs, amibe a forrásvizet tölthetik, elemlámpa.


Előzetes egyeztetéssel bármikor, min. 10 főtől.

 További információ és jelentkezés:

Natura Ökotúrák Kft.
9400 Sopron, Várkerület 24.

tel.: 06-30-9866-488
e-mail: na-tura@na-tura.hu

web: www.na-tura.hu
www.soproni-bor.hu
www.sopronivinoteka.hu

www.facebook.com/okoturak
www.facebook.com/sopronibor

impresszum